Home guide

/ Οδηγός σπιτιού


(!) Σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία αυτή αφορά τη μίσθωση ενός σπιτιού και όχι την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός ξενοδοχείου με παροχές και διάφορες άλλες υπηρεσίες από εξουσιοδοτημένο προσωπικό. Οι περισσότερες από τις απορίες που ενδεχομένως προκύψουν είναι πολύ εύκολο να τις απαντήσετε ακόμα και μόνοι σας, εφόσον ουσιαστικά δεν υπάρχει τίποτα το τόσο διαφορετικό στο σπίτι που μόλις μισθώσατε από ένα απλό, ζεστό σπιτικό σαν το δικό σας! Ωστόσο ένας οδηγός σπιτιού σας περιμένει παρακάτω προς διευκόλυνση σας κατά τη διαμονή. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ζημιάς με υπαιτιότητα σας θα πρέπει να αναλάβετε και τo κόστος αποκατάστασης της.

(!) Το παρόν εγχειρίδιο δημιουργήθηκε από την KINFEEL Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία για σκοπούς πληροφόρησης ώστε να σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας! Αισθανθείτε ελεύθεροι να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί και εμείς θα μεταφέρουμε αμέσως το αίτημα σας στον ιδιοκτήτη του καταλύματος, εφόσον δεν έχουμε την ευχέρεια να το διαχειριστούμε!

Εμείς από τη μεριά μας σας παρακαλούμε μόνο να θυμάστε μερικά απλά πράγματα που χαρακτηρίζουν τους εξαιρετικούς επισκέπτες.

  • Αρχικά βεβαιωθείτε ότι έχετε δηλώσει το σωστό αριθμό επισκεπτών. Ο οικοδεσπότης ενδέχεται να σας υποδεχτεί προσωπικά και σύμφωνα με τις πολιτικές της εκάστοτε πλατφόρμας δύναται να επιβληθούν επιπλέον χρεώσεις άμεσα στην περίπτωση που διαπιστωθεί μεγαλύτερος αριθμός επισκεπτών από το δηλωμένο σε κάποιο διάστημα της διάρκειας της διαμονής σας.
  • Ακολουθήστε τους κανόνες σπιτιού και τις πληροφορίες του παρόντος εγχειριδίου. Σεβαστείτε τον χώρο του οικοδεσπότη όπως σέβεστε και τον δικό σας!
  • Οι ώρες κοινής ησυχίας (23: 00-07: 00, 15: 00-17: 00) πρέπει να τηρούνται, καθώς υπάρχουν γείτονες και δεν θα θέλαμε να τους ενοχλήσουμε.
  • Για την πρόληψη της πυρκαγιάς και για την ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων στο χώρο - παρακαλούμε πολύ να μην αφήνετε τις ηλεκτρικές συσκευές ενεργοποιημένες - όταν αυτές δεν είναι σε χρήση ή όταν απομακρύνεστε από το κατάλυμα. Ελέγχετε ότι όλα είναι σβηστά. (Ηλεκτρικές συσκευές / Θερμοσίφωνο / Κλιματιστικό).
  • Η ιδιοκτησία - όπως γνωρίζετε - είναι φιλική προς τα παιδιά. Είναι όμως ευθύνη του κηδεμόνα / γονέα να παρακολουθεί τις ενέργειες των παιδιών του ανά πάσα στιγμή. Ο ιδιοκτήτης σπιτιού δεν είναι υπεύθυνος για τυχόν ατυχήματα, τραυματισμούς ή ασθένειες που συμβαίνουν στο χώρο ή στις εγκαταστάσεις του.
  • Κρατήστε το κατάλυμα ασφαλές, κλειδώσετε τις πόρτες και τα παράθυρα όταν βγαίνετε από το σπίτι. Ο ιδιοκτήτης δεν είναι υπεύθυνος για την απώλεια προσωπικών αντικειμένων ή τιμαλφών του επισκέπτη.
  • Παρακαλούνται όσοι χρησιμοποιούν καλλυντικά, προϊόντα μακιγιάζ, υδατικές κρέμες ή αντηλιακά να κάνουν σχολαστικό καθαρισμό πριν την άμεση επαφή με τα σεντόνια, τα μαξιλάρια, τις πετσέτες του καταλύματος.
  • ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ, Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ.
Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλή διαμονή!

Check in / out
Πατήστε το θυροτηλέφωνο που αναγράφει "KINFEEL" και ταυτόχρονα σπρώξτε την πόρτα του κτιρίου
Το ωράριο check in και check out είναι από: α)13:00(in) και 10:00(out), β)14:00(in) και 11:00(out) και γ)15:00(in) και 12:00(out) ανάλογα με το κτίριο. Αυτές οι 3 ώρες είναι απαραίτητες για το σωστό αερισμό και καθαρισμό του κάθε χώρου και τα ωράρια θα πρέπει να τηρούνται στο ακέραιο ώστε να είναι εφικτή και ουσιαστική η επόπτευση και η αξιολόγηση του χώρου καθώς και του καθαριστή, πριν την άφιξη ενός επισκέπτη εκτός και αν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά και εγκριθεί από εμάς early check in ή/και late check out. Η διαχειρίστρια εταιρία δεν ευθύνεται για κανένα χώρο, ο οποίος δεν έχει ελεγχθεί από επόπτη της πριν την άφιξη ενός επισκέπτη.
(!)
  • Μετά την είσοδο σας στο διαμέρισμα, σας προσκαλούμε να βεβαιωθείτε άμεσα ότι έχετε όλα τα απαραίτητα ώστε εάν χρειαστείτε κάτι να το λάβετε με την παράδοση της επόμενης ημέρας. Όλες οι αλλαγές ή/και ολοκληρώσεις αιτημάτων που αφορούν παραδόσεις προϊόντων λαμβάνουν χώρα καθημερινά μόνο μεταξύ 11:00 και 14:00.
  • Εφόσον έχετε λάβει το κλειδί του διαμερίσματος, η ευθύνη μιας τυχόν απώλειας του βαρύνει αποκλειστικά εσάς. Δυστυχώς δεν υπάρχει πάντα άμεσα διαθέσιμο εφεδρικό κλειδί και έτσι σε τέτοιου είδους περιπτώσεις θα πρέπει ο/η μισθωτής/-τρια να μεριμνήσει για την επικοινωνία με επαγγελματία κλειδαρά.
  • Σε περίπτωση που υπάρξει -μη προγραμματισμένο- late check out, ο επισκέπτης θα επιβαρυνθεί με το ελάχιστο ποσό των 16,00€ + Φ.Π.Α., εφόσον θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εξωτερικός συνεργάτης για τον καθαρισμό του χώρου εκτός του προγραμματισμένου ωραρίου.

WiFi
Αρχικά σας προσκαλούμε να ελέγξετε εάν υπάρχει WiFi Router στο χώρο σας. Εφόσον υπάρχει ο κωδικός σύνδεσης θα βρίσκεται κάτω από τη συσκευή.

Κύριο δίκτυο:
Network: KINFEELS / Password: beoneofus

*Κατ'εξαίρεση:
IΠΜ1 - 4:  Network: Huawei_sbG7Uy / Password: dVWg7y3j
PM1: Network: TP-Link_A008 / Password: 80776093
PM2: Network: HUAWE1-C3CD / Password: 4B8881GDYYQ
PS2: Network: P.Studio_5G / Password: ps151223
Κ3: Network: HUAWEI-9905 / Password: MNNJ1730ELQ
A1: Network: VODAFONE_GigaWiFiHome_5925 / Password: 7aLLT72NBn52Jn29
G1: Network: VODAFONE_GigaWiFiHome_7765 / Password: 3fD7BD9n7n327Y3H
i2:  Network: WindWiFi_F51292 / Password: 84001245

WiFI Pocket Routers:  - VODAFONE_GigaHome_4819 / Password: 5rT252t5i3255BBD , COSMOTE_4DBF / Password: 93206365

TV / Netflix (*)
It’s free of charge! / Είναι δωρεάν!
Password / Κωδικός: beoneofus
(!) Γονεϊκός έλεγχος (όπου υπάρχει Amazon stick): 0-1-2-3-4

Parking / Στάθμευση (**)
Σας προσκαλούμε να μην παρκάρετε σε κανέναν από τους χώρους των πυλωτών των κτιρίων εφόσον η καταχώρηση και οι οδηγίες σας δεν αναφέρουν την ύπαρξη θέσης στάθμευσης ώστε να αποφύγετε τις επιβαρύνσεις από την αρμόδια αστυνομική αρχή.
We recommend Parking Central Park (https://maps.app.goo.gl/CUhuHFD78gXVEsbG8?g). It is a 24/7 parking space! Ask for 20% discount with code "KINFEEL20" in order to receive a total price of 8€ for 24 consecutive parking hours. / Προτείνουμε το Parking Central Park (https://maps.app.goo.gl/CUhuHFD78gXVEsbG8?g). Λειτουργεί 24 ώρες και είναι φυλασσόμενο. Ζητήστε έκπτωση 20% με τον κωδικό "KINFEEL20" ώστε να λάβετε την προνομιακή τιμή των 8€ για 24 ώρες συνεχόμενης στάθμευσης.

Hot water / Ζεστό νερό (***)
Please check out the electricity board or under the sink. If there is no label "HOT WATER", there will be hot water 24/7 / Παρακαλούμε ελέγξτε τον ηλεκτρολογικό πίνακα ή κάτω από το νεροχύτη. Εάν δεν υπάρχει σήμανση "ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ", τότε υπάρχει απρόσκοπη παροχή ζεστού νερού όλο το 24ωρο. Σε περίπτωση που βρείτε το αυτοκόλλητο με την ένδειξη "ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ" τότε η παροχή του γίνεται από θερμοσίφωνα. Ανοίξτε την ασφάλεια για έως και 30' κάθε φορά ώστε να έχετε ζεστό νερό.

Temparature / Θερμοκρασία
There is always either an inverter air conditioner or a heating system (natural gas). Sometimes there are both! / Υπάρχει πάντα είτε κλιματιστικό είτε σύστημα θέρμανσης (αερίου). Μερικές φορές υπάρχουν και τα δύο!
(!) Προσοχή! Κάποια από τα διαμερίσματα μπορεί να έχουν εγκατεστημένες μαγνητικές ασφάλειες σε πόρτες και παράθυρα, με αποτέλεσμα να μη λειτουργεί ο κλιματισμός εάν αυτά δεν είναι εντελώς κλειστά!

Cooking / Μαγείρεμα (User guide / Οδηγίες χρήσης)
Most of our cooking hobs are induction hobs. Please turn them on and put a pot to activate! / Οι περισσότερες από τις εστίες μας είναι επαγωγικές. Παρακαλούμε τοποθετήστε ένα σκεύος πάνω τους για να τις ενεργοποιήσετε!

Breakfast / Πρωινό
Please call +302410237886 and order with 10% discount! / Σας προσκαλούμε να καλέσετε στο 2410237886 και να παραγγείλετε με 10% έκπτωση!

Cleaning / Καθαρισμός
Every apartment is clean and neat upon your arival. We are a management company and each owner uses only independent professionals and products for cleaning. We manage aparatments only as short term rentals and none of owners can't provide additional cleaning services according to Greek Law. If you wish, we'll be happy to forward your request for additional cleaning service to professional cleaner (+16,00€+VAT). / Κάθε διαμέρισμα είναι καθαρό και τακτοποιημένο κατά την άφιξη ενός επισκέπτη. Είμαστε εταιρία διαχείρισης ακινήτων και οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων χρησιμοποιούν μόνο ανεξάρτητους επαγγελματίες καθαριστές και προϊόντα καθαρισμού. Διαχειριζόμαστε μόνο διαμερίσματα στη βραχυχρόνια μίσθωση και κανένας ιδιοκτήτης δε μπορεί να προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες καθαρισμού σύμφωνα με τον Ελληνικό Νόμο. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να προωθήσουμε το αίτημα σας για επιπλέον καθαρισμό σε έναν επαγγελματία καθαριστή (+16,00€+ΦΠΑ).

Washing machine / Πλυντήριο
There are apartments with WiFi washing machine and extra fee. Please let us know if you need the pricelist. / Υπάρχουν διαμερίσματα με WiFi πλυντήριο και επιπλέον χρεώσεις. Σας προσκαλούμε να μας στείλετε μήνυμα για τον τιμοκατάλογο.

Pets / Κατοικίδια
Make sure that you have already declare them! / Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε δηλώσει στην κράτηση σας και διαβάστε τους κάτωθι όρους:


Αdditionally / Επιπλέον
There are steam iron, first aid kit and hairdryer. / Υπάρχει σίδερο, κουτί πρώτων βοηθειών και πιστολάκι μαλλιών.

In case of emergency / Στην περίπτωση ενός επείγοντος
Police / Αστυνομία: Call 100
Firedepartment / Πυροσβεστική: Call 199
First aid / Πρώτες βοήθειες: Call 166

(!) Τιμολόγηση / Pricing
Το νόμιμο παραστατικό (Απόδειξη/Τιμολόγιο) για την πληρωμή κάθε επισκέπτη εκδίδεται κατά την ολοκλήρωση της διαμονής του και σας προσκαλούμε να το παραλάβετε απευθείας από το γραφείο διαχείρισης (Δευτέρα-Παρασκευή, 11:00-14:00) ή να μας γνωστοποιήσετε κάποιο email για την αποστολή του. / An invoice for every guest will be issued by the end of the stay and you are welcome to receive it from our office (Monday-Friday, 11:00-14:00) or you can send us an email address in order to sent it to you.





(*) There is a smart TV in most of the apartments! However not in all of them. You are always welcome to watch Netflix in any smart device of yours! / Στα περισσότερα διαμερίσματα υπάρχει smart τηλεόραση! Δυστυχώς όχι σε όλα! Είστε πάντα καλοδεχούμενοι να παρακολουθήσετε Netflix σε οποιαδήποτε δική σας συσκευή!
(**) Only if parking referred in the listing. / Mόνο εάν αναφέρεται στην καταχώρηση ότι υπάρχει χώρος στάθμευσης.
(***) If there is no label inside the electricity board, then there is hot water 24/7! / Εάν δεν υπάρχει σήμανση στον ηλεκτρολογικό πίνακα, τότε υπάρχει αδιάκοπη παροχή ζεστού νερού!

(!) Ευγενική υπενθύμιση
Το παρόν κατάλυμα διαχειρίζεται από την KINFEEL Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία μόνο στο πλαίσιο της διεκπεραίωσης των «ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ» και της «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με τους επισκέπτες και αναφορικά με αυτή την υπηρεσία μας προς εσάς, σας προσκαλούμε να αφήσετε την κριτική σας εδώ. Αναφορικά με τις υπηρεσίες «ΑΦΙΞΗ, ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΤΙΜΗ» θα έχετε τη δυνατότητα να γράψετε την κριτική σας μετά το πέρας της επίσκεψης, μέσω της πλατφόρμας που έγινε η κράτηση σας! Σας ευχαριστούμε θερμά που είστε τόσο υπέροχοι επισκέπτες και τηρείτε αυτή την πολιτική στο ακέραιο!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Οι Kinfeels

(!) Με την κλήση σας αποδέχεστε οτι η τηλεφωνική επικοινωνία δύναται να ηχογραφηθεί στο πλαίσιο της διασφάλισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών.