Διασκέδαση στη Λάρισα

Η Λάρισα φημολογείται πως είναι η πόλη του καφέ και της διασκέδασης. Πράγματι! Είναι η πόλη που συνδυάζει τόσο διαφορετικές και ποικίλες επιλογές διασκέδασης που ικανοποιεί όλα τα γούστα των επισκεπτών της. Ειδικότερα, εάν κάποιος βρεθεί στη Λάρισα αξίζει σίγουρα να περάσει από τις παρακάτω περιοχές:

Πλατεία Ταχυδρομείου

Η πλατεία ταχυδρομείου είναι μια πολύ καλή επιλογή για να πιείτε τον καφέ σας, έπειτα από μια βόλτα στην αγορά της Λάρισας. Διαθέτει ποικίλες επιλογές για όλα τα γούστα και παράλληλα με τον καφέ σας μπορείτε να απολαύσατε κι ένα brunch.

Οδός Παπακυριαζή

Η οδός Παπακυριαζή είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος με πολλές επιλογές για καφέ ή brunch. Το απογευματάκι παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε ένα χαλαρό ποτό στα μαγαζιά πίσω από το δικαστικό μέγαρο της Λάρισας.

Λόφος Φρουρίου

Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές είτε για καφέ, είτε για ποτό και φυσικά για φαγητό. Ήσυχες ταβερνούλες, όπως επίσης και καλαίσθητα εστιατόρια θα σας αφήσουν μια υπέροχη γεύση σε συνδυασμό με μια όμορφη θέα.

Περιοχή Αρχαίου Θεάτρου

Στην περιοχή του αρχαίου θεάτρου Λάρισας, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας με θέα αυτό το ιστορικό μνημείο της πόλης. Παράλληλα έχει και πολλά τσιπουράδικα, όπως και γραφικές ταβέρνες.

Οδός Πανός

Η οδός Πανός είναι ένα συνονθύλευμα διασκέδασης. Ένας δρόμος με μικρή σχετικά έκταση έχει όμως τόσες επιλογές που αξίζει να τον επισκεφθείτε. Θα βρείτε καφετέριες, τσιπουράδικα, ακόμα και μαγαζιά με φαγητό.

Οδός Δευκαλίωνος

Η οδός Δευκαλίωνος είναι ένας πολυσύχναστος δρόμος στο κέντρο της Λάρισας με πολλές καφετέριες για να πιείτε τον καφέ σας, είτε για να συνεχίσετε για ένα χαλαρό ποτό αργότερα. Βρίσκεται κοντά στην αγορά της Λάρισας, οπότε μπορείτε να τη συνδυάσετε με ψώνια πριν ή μετά τον καφέ σας.

Οδός Φρίξου

Η οδός Φρίξου βρίσκεται στο κέντρο της Λάρισας και διαθέτει διάφορα μαγαζιά είτε για brunch, είτε για φαγητό, είτε για μια ξεχωριστή μπύρα. Καλύπτει όλα τα γούστα και αξίζει τον κόπο να την επισκεφτείτε. 

Πλατεία Εβραίων

Πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, θα συναντήσετε μία από τις πιο ιστορικές πλατείες της πόλης: της πλατεία Εβραίων. Σήμερα εκεί τοποθετούνται διάφορα μαγαζιά τόσο για έναν καφέ, όσο και για ένα ποτό.

Πλατεία Αβέρωφ

Διασχίζοντας την οδό Φαρσάλων, θα φτάσετε σε μία πολύ όμορφη και γεμάτη επιλογές πλατεία 5 λεπτά με το αυτοκίνητό σας από το κέντρο της πόλη. Πρόκειται φυσικά για την πλατεία Αβέρωφ στην οποία μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, όπως επίσης και το φαγητό σας. Υπάρχει άπλετος χώρος για τα παιδιά, όπου θα καταευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Πλατεία Νεάπολης

Η πλατεία Νεάπολης είναι μια μεγάλης έκτασης πλατεία, η οποία περιβάλλεται από πολλά μαγαζιά: παραδοσιακές ταβέρνες, πιτσαρίες, καφετέριες, μπαράκια. Είναι μια τοποθεσία με ποικίλες επιλογές μόλις 10 λεπτά με αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

Περιοχή Νέας Πολιτείας

Πρόκειται ίσως για την πιο καινούργια συνοικία της πόλης περίπου 10 λεπτά από το κέντρο τη Λάρισας με το αυτοκίνητο. Δεν διαθέτει ακόμη πολλά μαγαζιά για διασκέδαση, όμως αξίζει να την επισκεφθείτε για να απολαύσετε τον καφέ σας και να ξεφύγετε για λίγο από τη βαβούρα του κέντρου. Έχει αρκετούς ανοιχτούς χώρους στους οποίους τα παιδιά μπορούν να χαρούν το παιχνίδι.

FASHION CITY OUTLET

Ο μοναδικός πολυχώρος στη Θεσσαλία που συνδυάζει τόσο τα ψώνια όσο και τη διασκέδαση. Αξίζει να τον επισκεφθείτε μιας και έχει μια μεγάλη γκάμα επιλογών που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.