Pet friendly ;)

Αγαπητοί επισκέπτες,

Κάποια από τα διαμερίσματα που διαχειριζόμαστε υποδέχονται με χαρά τους μικρούς σας φίλους!

Ωστόσο η φιλοξενία των κατοικίδιων σας σε αυτά τα διαμερίσματα θα πρέπει να πληρεί τα κάτωθι βάσει των οδηγιών που έχουμε από τους ιδιοκτήτες των χώρων καθώς και της Ελληνικής νομοθεσίας (σύμφωνα με τη διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες του Υπουργείου Εσωτερικών).
  • Ο ιδιοκτήτης του ζώου συντροφιάς θα πρέπει να το έχει πάντα υπό την απόλυτη επίβλεψη του! Δε μπορεί να το αφήσει μόνο του και χωρίς επίβλεψη σε κανέναν χώρου του κτιρίου αλλά ούτε και εσωτερικά του διαμερίσματος της επιλογής του.
  • Η παραμονή στα διαμερίσματα τελεί υπό την επιφύλαξη της τήρησης των κανόνων ευζωίας, των υγειονομικών διατάξεων και των αστυνομικών διατάξεων περί κοινής ησυχίας.
  • Τα ζώα συντροφιάς χουν ελεγχθεί, σημανθεί και καταγραφεί ηλεκτρονικά και φέρουν βιβλιάριο υγείας πριν την φιλοξενία τους ενώ δύναται να ζητηθεί αντίγραφο του βιβλιάριου υγείας τους από τον ιδιοκτήτη του χώρου ή οποιοδήποτε άλλο ένοικο του κτιρίου όπου εδράζεται το διαμέρισμα της επιλογή του μισθωτή.
  • Επιτρέπονται μάξιμουμ δύο (2) ζώα συντροφιάς ανά διαμέρισμα.
Ο μισθωτής ενός χώρου δεσμεύεται για την τήρηση των παραπάνω και θεωρείται υπεύθυνος για το ζώο συντροφιάς εφόσον προκύψει οποιαδήποτε ζημία ή/και παράβαση.